arrow_left_blue
AUTORIUS
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Vakar praūžusioje konferencijoje MOTIVATED @ WORK 2024  ne tik minėjome savo veiklos 20-metį, bet ir džiaugėmės galėdami pasiklausyti motyvuojančių pranešimų, aplankyti išradingus parodos dalyvių stendus ir, žinoma, patys dalintis gerąja patirtimi. Tai buvo nuostabi galimybė personalo bendruomenei papasakoti apie save, ką veikiame ir kuo gyvename. Norime pasidžiaugti šventės akimirkomis ir padėkoti už galimybę, o labiausiai džiaugiamės, kad turėjome progą pristatyti didžiąją dalį #GrandPartners komandos! 

Ką išsinešėme?

✨ Susirinkome geriausias praktikas iš savo srities profesionalų; 
✨ Užmezgėme naujų vertingų kontaktų; 
✨ Susiplanavome įdomių ir produktyvių susitikimų; 
✨ Praturtinome turimas žinias ir įgijome naujų įžvalgų; 
✨ Įsikvėpėme naujos energijos ir pasidalinome sava! Ypač su mūsų šauniausiais Paulius Maciulevicius ir Jotvilas Švirinas 💣

Ačiū LITEXPO ir Personalo valdymo profesionalų asociacija, jau laukiame kitų metų!

#PVPAkonferencija #MotivatedAtWork #Komanda #AčiūImage attachmentImage attachment+4Image attachment

Vakar praūžusioje konferencijoje MOTIVATED @ WORK 2024 ne tik minėjome savo veiklos 20-metį, bet ir džiaugėmės galėdami pasiklausyti motyvuojančių pranešimų, aplankyti išradingus parodos dalyvių stendus ir, žinoma, patys dalintis gerąja patirtimi. Tai buvo nuostabi galimybė personalo bendruomenei papasakoti apie save, ką veikiame ir kuo gyvename. Norime pasidžiaugti šventės akimirkomis ir padėkoti už galimybę, o labiausiai džiaugiamės, kad turėjome progą pristatyti didžiąją dalį #GrandPartners komandos!

Ką išsinešėme?

✨ Susirinkome geriausias praktikas iš savo srities profesionalų;
✨ Užmezgėme naujų vertingų kontaktų;
✨ Susiplanavome įdomių ir produktyvių susitikimų;
✨ Praturtinome turimas žinias ir įgijome naujų įžvalgų;
✨ Įsikvėpėme naujos energijos ir pasidalinome sava! Ypač su mūsų šauniausiais Paulius Maciulevicius ir Jotvilas Švirinas 💣

Ačiū LITEXPO ir Personalo valdymo profesionalų asociacija, jau laukiame kitų metų!

#PVPAkonferencija #MotivatedAtWork #Komanda #Ačiū
... DaugiauMažiau

6 valandas prieš
Ilgai laukta ir labai pasiilgta konferencija MOTIVATED @ WORK 2024  jau rytoj! Tai tobula vieta ne tik mokymuisi, bendravimui, bet ir idėjų mainams, praplėskite savo profesinį horizontą ✨

Paulius Maciulevicius, Jotvilas Švirinas ir dar daug #GrandPartners komandos lauks Jūsų!

Bilietų dar yra!: https://t.ly/2ut9c

#Konferencija #Litexpo #Lyderystė #PVPA #MotivatedAtWork

Ilgai laukta ir labai pasiilgta konferencija MOTIVATED @ WORK 2024 jau rytoj! Tai tobula vieta ne tik mokymuisi, bendravimui, bet ir idėjų mainams, praplėskite savo profesinį horizontą ✨

Paulius Maciulevicius, Jotvilas Švirinas ir dar daug #GrandPartners komandos lauks Jūsų!

Bilietų dar yra!: t.ly/2ut9c

#Konferencija #Litexpo #Lyderystė #PVPA #MotivatedAtWorkMOTIVATED @ WORK jau šį trečiadienį!

Konferencijos metu turėsite galimybę išgirsti daugiau nei 40 pranešėjų, kurie dalinsis savo patirtimi ir žiniomis. Dalyvausite praktiniuose užsiėmimuose dirbtinio intelekto, kūrybiškumo, strategijų ir kitomis temomis.

Taip pat kviečiame pasidairyti parodoje, kurioje bus pristatomos paslaugos ir prekės, skirtos darbuotojų motyvacijai, tobulėjimui ir gerovei kurti. Ši konferencija ne tik suteiks puikią galimybę susipažinti su naujaisiais produktų pasiūlymais , bet ir taps erdve, kurioje galėsite susitikti su bendraminčiais, kurti ryšius ir aktyviai diskutuoti aktualiomis temomis.

Tai ne tik mokymosi, bet ir bendravimo bei idėjų mainų vieta, kuri padės jums plėsti savo verslo ir profesinį horizontą.

Daugiau informacijos: t.ly/c3okf

Bilietus rasite: t.ly/2ut9c
... DaugiauMažiau

3 dienas prieš
Meno terapijos užsiėmimai „Spalvų valanda®“

Meno terapijos užsiėmimai „Spalvų valanda®“

Kasdienė rutina ir įtampa darbe nepastebimai skatina žmogaus susikaustymą, nerimą ir baimes. Žmogus, nebesugebėdamas atsipalaiduoti, iškreiptai vertina susiklosčiusias situacijas tiek namuose, tiek darbe. Meno terapija suteikia galimybę sumažinti prieštaravimą tarp to, kaip norėtume elgtis ir jaustis, bei to, kaip elgiamės, norėdami įtikti kitiems žmonėms. Savo emocijas išreikšdami spalvomis, išdrįstame būti tokie, kokie iš tikrųjų esame. Tai ne mokymas piešti ar tapyti, tai komunikacijos spalvomis būdas, spalvomis išreiškiant tai, kas slypi viduje, atskleidžiant savo kūrybiškumą.

Tikslas

Šiuose užsiėmimuose išlaisvinamas dalyvių kūrybiškumas, dalyviai atsipalaiduoja, kad galėtų kitomis akimis pažvelgti į savo kasdienį darbą, rastų inovatyvių sprendimų besikartojantiems darbiniams iššūkiams. Šiuo metodu norime padėti Jūsų įmonės darbuotojams laisvai reikšti savo mintis ir tobulėti tiek darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime.

Nauda įmonei

Po užsiėmimų dalyviai jausis harmoningesni, pailsėję nuo įprastos rutinos, įgis daugiau pasitikėjimo, pabus nekasdienėje aplinkoje, pasimėgaus naujais potyriais. Tai skatina kūrybišką požiūrį į įsisenėjusius bei kasdieninius iššūkius ir tarpusavio santykius. Užsiėmimus rekomenduojama organizuoti prieš ar po svarbių organizacijai įvykių, vykstant pokyčiams, sprendžiant įtemptas situacijas arba tiesiog norint atsidėkoti kolektyvui už pastangas ar siekiant didinti komandos sutelktumą bei įsitraukimą.

Metodika

Užsiėmimo metu naudojama atpalaiduojanti muzika, įtraukiančios bei informatyvios meno ir spalvų istorijos. Supažindinama su spalvininkystės pagrindais ir spalvų reikšmėmis. Naudodami spalvas ir drobę, dalyviai išlaisvina menininką savyje.

Trukmė

2-3 valandos. Tai puiki idėja įsimintinam vakarui po mokymų, darbinės sesijos ar susirinkimo arba tiesiog mažai šventei su kolektyvu.

Lektorius

Meno terapijos lektorė Dalia Kirkutienė – tapytoja, rašytoja, lektorė. Baigusi VDA tekstilės specialybę. Dailininkų sąjungos narė. Dalyvauja parodose, pleneruose, rengia personalines parodas. Tai savito braižo tapytoja. Dalia savo kūrinius „audžia“ teptuku iš kvadratėlių, lyg mozaiką dėliodama kompozicijas. Emociškai paveikūs jos darbai stebina kruopštumu ir kantrybe. Dailininkės tapybos darbai unikalūs, neturintys analogų. Sodrių spalvų, savita kvadratėlių dėliojimo technika atlikti darbai leidžia autorei perteikti nuotaikas ir temas. Menininkė yra išleidusi jau daugelio skaitytojų pamėgtą novelių romaną „Eilėje prie laimės“. Nuo 2008 metų Dalia veda mokymus, kuriuose atskleidžia spalvų paslaptis. Juose dalyvauja ne tik profesionalūs floristai, bet ir verslo atstovai, norintys geriau pažinti save.

Rekomenduojamos naujienos ir straipsniai

Mes žinome, kaip pagreitinti
vadovų ir jų komandų
kelią į sėkmę!
Shopping Cart
Scroll to Top